2106205058 ΘΕΜΙΔΟΣ 13, Κηφισιά alex@maris-martech.gr
hero image
  
ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Η Martech E.E. ιδρύθηκε το 2006 - αρχικά ως Τεχνικό Γραφείο - από τον Πολιτικό Μηχανικό Αλέξανδρο Μαρή και το Μηχανολόγο Μηχανικό Μάρκο Μαρή. Πριν από τη δημιουργία του γραφείου μας, εργαστήκαμε σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και αποκτήσαμε την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία τόσο σχετικά με την αδειοδότηση, κατασκευή και λειτουργία βιομηχανικών και επαγγελματικών κτιρίων, όσο και με το σχεδιασμό και την κατασκευή κατοικιών και οικιστικών συγκροτημάτων.
 

Έχουμε ασχοληθεί εκτεταμένα με τα Προκατασκευασμένα Κτίρια, είτε από Οπλισμένο Σκυρόδεμα είτε από Χάλυβα και σε συνεργασία με Εταιρείες Προκατασκευών έχουμε ολοκληρώσει πλήθος Βιομηχανικών Κτιρίων και Κατοικιών σε Αττική και Επαρχία. Επίσης έχουμε μελετήσει και επιβλέψει με επιτυχία ειδικές κατασκευές, όπως γέφυρες, πυλώνες, μεταλλικά χωροδικτυώματα και προεντεταμένους δοκούς μεγάλων ανοιγμάτων. 
Τη μελετητική εταιρεία μας στελεχώνουν μόνιμα τρεις πολιτικοί μηχανικοί, ένας αρχιτέκτονας και δύο μηχανολόγοι μηχανικοί, ενώ έχουμε και εξωτερικούς συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων. Ως εκ τούτου στο γραφείο μας μπορούν να συνταχθούν όλες οι μελέτες που απαιτούνται για την έκδοση αδειών, καθώς και παντός είδους κατασκευαστικά σχέδια οικοδομικών και μηχανολογικών εργασιών. Επίσης, συντάσσονται τρισδιάστατα αρχιτεκτονικά σχέδια και γενικά εξειδικευμένες μελέτες (Σχέδια και Υπολογισμοί Προέντασης, Διαγράμματα Ροής Βιομηχανικών Μονάδων, Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων κλπ.).

 

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην Πολεοδομική Νομοθεσία, στη Νομοθεσία Αδειοδότησης Βιομηχανιών-Βιοτεχνιών (Δ/νση Ανάπτυξης, Δ/νση Περιβάλλοντος), καθώς και στην εφαρμογή όλων των Κανονισμών (Στατικών, ΚΕΝΑΚ, Πυροπροστασίας κλπ.) που διέπουν τις κτιριακές μελέτες. Επίσης ασχολούμαστε με την επίβλεψη κάθε είδους κατασκευών. 
 

Ενδεικτικά έργα με τα οποία έχουμε ασχοληθεί, είτε ως εταιρεία είτε ως μεμονωμένοι μελετητές, είναι τα εξής:  Εργοστάσιο Ι. Κοτσώνη ΑΕΒΕ στο Ναύπλιο, Σχολικό Συγκρότημα Νηπιαγωγείου-Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου Campion School Inc στην Παλλήνη, Συγκρότημα 26 Κατοικιών Σεισμοπλήκτων στα Άνω Λιόσια, Σιδηροδρομική Γέφυρα ΕΡΓΟΣΕ στο Θριάσιο, Επέκταση Εργοστασίου 3i ΑΒΕ στη Ριτσώνα, Εργοστάσιο Π.Δ. Παπουτσάνη ΑΒΕΕ στη Ριτσώνα, Κτιριακά Τμήματα και Κερκίδες Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης ΟΑΚΑ, Εργοστάσιο ΤΕΧΝΑΒΑ ΑΕ στο Σχιστό, Εργοστάσιο ΕΨΥ ΑΕ στο Σχιστό, Εργοστάσιο ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑΣΟΥ ΑΕ στα Οινόφυτα, Αποθήκη Λ.ΠΑΤΣΗΣ ΑΒΕΕ στη Μαλακάσα, Εργοστάσιο Georgia Pacific ΑΕΒΕ - Delica στην Πάτρα, Εργοστάσιο της Cadbury στον Αυλώνα, Εργοστάσιο Μέλι Αττικής στο Κρυονέρι, Εργοστάσιο Πετρογιάννης Μέταλλα ΑΕΒΕ στα Καλύβια, Μηχανολογικός Εκσυγχρονισμός των καταστημάτων Σκλαβενίτης και Μαρινόπουλος σε όλη την επικράτεια, μελέτη και κατασκευή Φωτοβολταϊκών Σταθμών - Πάρκων και τέλος, σε συνεργασία με εταιρείες προκατασκευών, μελετήσαμε και επιβλέψαμε δεκάδες προκατασκευασμένων κατοικιών εφαρμόζοντας είτε το σύστημα των Προκατασκευασμένων Κυψελών είτε το Σύστημα των Προκάτ Φερόντων Τοιχωμάτων από οπλισμένο σκυρόδεμα.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας
ή επισκεφθείτε το γραφείο μας στην οδό Θέμιδος 13 στην Κηφισιά.